TEN, met hoofdzetel in Kortrijk en vestigingen in Sint-Niklaas, Westerlo, Genk en recent Antwerpen Centrum, biedt innovatieve oplossingen aan op het gebied van global engineering. Sinds 1 januari werd TEN opgesplitst in 4 aparte business units: nio, TEN, elva en ONiKi. TEN legt zich volledig toe op Product Development. 

Groeien is kansen grijpen, keuzes maken en nog scherper aflijnen wat je als bedrijf wilt doen. Om die groei alle kansen te geven én om de klanten nog beter te bedienen,  gaat TEN verder als nio, TEN, elva en ONiKi. Voor de keuze van de namen werd voortgewerkt met getallen in vreemde talen.

Want to watch the movie in English? Click here.

TEN is een ervaren speler die zich 100% toelegt op Product Development, de ontwikkeling van maakbare en marktklare producten, deze producten gaan van consumer producten tot machines en volledige productielijnen. Van design over productie en engineering tot vermarkting: Design it. Make it. Master it. 
www.TEN-agency.be
 
nio – negen in het Zweeds – is een gespecialiseerd scanning agency. Dé expert in het 3D scannen van de werkelijkheid via laser- of blauwlichtscanning. Nio, when data becomes key.
www.nio-agency.be
 
Tien plus één is elf of elva. Het is dan ook geen toeval dat elva een consultancy agency is voor het leveren van tijdelijke extra resources en knowhow op het vlak van Design, Engineering en Management. Elva, extra brains to the rescue.
www.elva-consultancy.be
 
ONiKi - twaalf in het Turks - is een agentschap gespecialiseerd in visualisaties. ONiKi visualiseert de ideeën van de klanten aan de hand van schetsen, renders, animaties, 3D video’s, VR-AR en mixed reality toepassingen. ONiKi, when IDEA becomes I SEE. 
www.ONiKi-agency.be

Met deze stap is TEN vast van plan enthousiast verder te schrijven aan zijn verhaal. Helderder, afgelijnder, gebalder en met nog meer expertise. 

CONTACTEER ONS