CASE

FLIR maakt verschillende types van camera’s die ingezet worden om het verkeer te monitoren. De camera’s moeten verschillende testen ondergaan zodat ze in hun omgeving probleemloos kunnen werken. Met de lektestkalibers wordt door middel van luchtdruk aan de buitenzijde de luchtdichtheid van de camera’s getest. 

MAKE IT

Aan de hand van het 3D-model van de camera wordt een kunststof blok uitgekamerd. In deze vorm kan later de camera op een eenduidige manier volgens het ‘poka yoke’-principe geplaatst worden. Indien er naast de druktest ook nog visuele en optische tests uitgevoerd moeten worden, wordt hiermee rekening gehouden door ook aansluitingen te voorzien in het kaliber. Zo kunnen deze tests gelijktijdig uitgevoerd worden. 

De kalibers zorgen ervoor dat de tests zeer eenvoudig en vooral gegarandeerd correct uitgevoerd kunnen worden door de operator. 

MASTER IT

FLIR vertrouwt naast de engineering ook het vervolg toe aan TEN agency. Alle onderdelen worden geproduceerd door onze gekende leveranciers, standaardonderdelen worden besteld. Bij aflevering van de lektestkalibers ontvangt FLIR een afgewerkt product van gecontroleerde kwaliteit. Binnen het voorziene budget en met respect voor de afgesproken deadlines. 

 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP